Monipuolista maanrakennusta aliurakointina Vaasassa

Ota yhteyttä

Vuonna 1997 perustettu yrityksemme Maanrakennus J. Björkskog tekee maanrakennusta aliurakointina Vaasassa. 

 

Meillä on laaja kokemus infrarakentamisesta ja kunnallisteknisten töiden toteuttamisesta. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää tarjoamistamme palveluista!

Palvelemme asiantuntevasti yrityksiä ja kuntia

Palvelemme asiantuntevasti yrityksiä ja kuntia infrastruktuurin rakentamisessa. Hallitsemme monenlaisia rakennustekniikoita, joita tarvitaan korkealaatuisessa infrarakentamisessa. Hoidamme sekä maanalaiset että maanpäälliset urakat. Palveluihimme kuuluu myös pohjarakentaminen.  

 

Otamme mielellämme vastaan haasteellisetkin maanrakennustyöt, jotka toteutamme vastuullisesti, vankkaa ammattitaitoamme käyttäen. Tutustumme aina huolella työmme kohteeseen, jotta pystymme suunnittelemaan yksittäiset työvaiheet tarkasti. Näin voimme taata kustannustehokkaan työskentelyn urakan alusta loppuun asti. 

 

Yhteistyö kanssamme on helppoa ja sujuvaa. Olemme luotettava toimija, joka kommunikoi selkeästi ja avoimesti. Pidämme yhteistyökumppanimme aina ajan tasalla rakennusurakan etenemisestä ja eri työvaiheiden toteutuksesta. 

Kysy lisää

Myös yksityisasiakkaat saavat meiltä laadukasta palvelua

Yrityksemme tarjoaa maanrakennuspalveluja myös yksityisasiakkaille Vaasan seudulla. Jos etsit esimerkiksi tekijää omakotitalon pohjatöille, käänny rohkeasti puoleemme. Omakotitalon pohjatöihin kannattaa valita alan kokenut ammattilainen.

 

Toteutamme myös pihatyöt joustavasti, toiveidesi mukaan. Meiltä saat palvelua avaimet käteen -periaatteella. Sinun ei siis tarvitse kuin kertoa meille toiveesi, niin me teemme niistä totta. 

Lue lisää

Ota yhteyttä 

Ota yhteyttä yritykseemme ja kysy lisää palveluistamme tai pyydä suoraan tarjous tarvitsemistasi maanrakennustöistä! Meidät tavoitat parhaiten puhelimitse. Jos emme heti pääse vastaamaan puheluusi, jätä viesti – soitamme sinulle takaisin. Voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Pyrimme palvelemaan kaikkia asiakkaitamme mahdollisimman nopeasti.