Teetä pihatyöt alan ammattilaisella Vaasassa 

Ota yhteyttä

Maanrakennus J. Björkskog palvelee yksityisasiakkaita Vaasan seudulla ja toteuttaa niin pihatyöt kuin omakotitalojen pohjatyötkin osaavasti. 

 

Ota meihin yhteyttä ja kerro, minkälaisia maanrakennustöitä tarvitset! Räätälöimme palvelumme joustavasti, toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Panostamme asiakaslähtöiseen ja ammattitaitoiseen palveluun. 

Talojen pohjatyöt laadukkaalla työnjäljellä

Teemme talojen pohjatyöt niin mökeille kuin omakotitaloillekin. Toteutamme pohjatyöt huolellisesti ja turvallisesti avaimet käteen -palveluna.

 

Talon rakentaminen alkaa aina pohjatöillä, jotka tulee tehdä kestävästi. Kokenut ja koulutettu maanrakentamisen ammattilainen osaa tehdä pohjatyöt oikeaoppisesti niin, ettei pienimpiäkään virheitä pääse syntymään. Virheiden korjaaminen jälkeenpäin voi tulla hyvin kalliiksi – joskus se on jopa mahdotonta. 

 

Meistä saat töihin asiantuntevan maanrakentajan – ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Yhteystiedot

Pihatyöt kattavaa kalustoa käyttäen

Millaisiin pihatöihin tarvitset maanrakentajan apua? Onko sinulla suunnitelmissa isompi piharemontti, joka vaatii erilaisia maanrakennustöitä? Käänny puoleemme! Me toteutamme sekä yksittäiset pihatyöt että kokonaisvaltaisemmat piharemontit kattavalla kalustollamme. Valitsemme kohteeseen parhaiten sopivan kaluston ja työmenetelmät, jotka takaavat erinomaisen lopputuloksen.

 

Olemme toteuttaneet mitä erilaisimpia pihatöitä jo vuodesta 1997 alkaen, joten voit luottaa osaavaan työskentelyymme. Teemme kätevästi niin pienten kuin suurempienkin pihojen maanrakennusta sovitusta aikataulusta kiinni pitäen. Huolehdimme aina myös työmaa-alueen siistimisestä maanrakennustöiden päätyttyä. Voit siis olla varma, että työskentelymme jälkeen pihasi jää siistiin kuntoon.  

Ota yhteyttä 

Ota yhteyttä ja kysy lisää talojen pohjatöistä tai pihatöistä! Meidät tavoitat parhaiten puhelimitse. Jos emme heti pääse vastaamaan puheluusi, jätäthän viestin. Soitamme sinulle takaisin mahdollisimman nopeasti. Voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Kaikki yhteystietomme löydät täältä

 

Maanrakennus J. Björkskog palvelee myös yrityksiä ja kuntia