Energiapuunkorjuu ja muut palvelumme Vaasassa

Ota yhteyttä

Vuonna 1997 perustettu Maanrakennus J. Björkskog tarjoaa kattavat palvelut Vaasan seudulla. 

 

Palvelemme alihankkijoina yrityksiä ja kuntia monipuolisissa maanrakennustöissä sekä infrastruktuurin rakentamisessa. Yksityisasiakkaille teemme talojen pohjatöitä ja pihatöitä. 

 

Lue tältä sivulta lisää energiapuunkorjuusta, murskeiden toimituksesta sekä koneiden siirrosta ja tilaa tarvitsemasi palvelut!

Tilaa meiltä energiapuunkorjuu

Energiapuunkorjuulla tarkoitetaan metsästä energiaksi kelpaavan puuraaka-aineen talteen ottamista. Talteen kerättyä puubiomassaa voidaan käyttää energian tuotantoon esimerkiksi voimalaitoksissa. Energiapuuksi kelpaavat kaikki puulajit ja energiapuujakeisiin kuuluu niin latvusmassa kuin karsittu rankapuukin.

 

Energiapuuta korjaamme hoidetuista ja hoitamattomista metsistä Vaasan seudulla. Yleisimmin energiapuun korjuukohde on korkeintaan 20-vuotias metsä, jossa puun rungon keskimääräinen läpimitta on suhteellisen pieni. Tavallisesti tällainen metsä kärsii myös liiallisesta tiheydestä, jos taimikkoa ei ole muistettu hoitaa tai sitä ei ole hoidettu tarpeeksi perusteellisesti.

Kysy lisää

Murskeiden toimitus

Maanrakennus J. Björkskog toimittaa murskeet haluamaasi kohteeseen Vaasan seudulla. Meiltä saat aina täsmällistä palvelua. Voit siis luottaa siihen, että saat murskeet käyttöösi sovittuna ajankohtana. Kauttamme saat tilattua laajan valikoiman korkealaatuisia kiviaineksia – ota yhteyttä ja kysy lisää! 

Koneiden siirrot kilpailukykyiseen hintaan

Etsitkö osaavaa tekijää koneiden siirtoihin Vaasan seudulla? Meiltä saat koneiden siirrot konemerkistä riippumatta kilpailukykyiseen hintaan. Toteutamme myös haastavimmat koneiden siirrot ammattitaidolla, pitkän työkokemuksen tuomalla varmuudella.

Ota yhteyttä 

Ota yhteyttä ja kysy lisää tarjoamistamme palveluista! Meidät tavoitat parhaiten puhelimitse. Jos emme heti pääse vastaamaan puheluusi, jätäthän viestin. Soitamme sinulle takaisin mahdollisimman nopeasti. Voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen.